NAsıl giriyoruz biri sevabına söylesin
Çocukların Metaverse'te 'Cinsel İçerikli Kulüplere' Kolayca Girebildiği Ortaya Çıktı: 'İnanılmaz Derecede Tehlikeli'
hamitozlu Henüz metaverse'de normal bir yere nasıl girilir, onu bile bulabilmiş değilim. VR gerekmiyor muydu bunun için?
külemez ben de bilmiyorum
hamitozlu peki girince ne oluyor? bize giren çıkan oluyorsa fena 🤣
Ronnie James Dio ben de anlamadım 😃 herkes bahsediyor ama giren de yok. Mavi balina gibi bir şey galiba
giren çıkamıyormuş
ersoy ben hala bu meraverse'in ne olduğunu, ne işe yaradığını, ne amaçladığını anlamadım? gerçi sanki anlamasam daha iyi gibi.
benim anladığım gözlüğü takıp pubg oynar gibi online sosyalleşme olayı kişisel özellikler instagram- facebook verilerine göre dizayn edilecekse milletin alayı rakı içen paso bar mekan takılan tipler twitter baz alınırsa terkedilmiş gözleri nemli karakterli tipler olacaktır 😁
Lawbreaker vr gözlük takıyorsun bu saçmalık için. Vr gözlüğe kaç dakika tahammül edebileceksin onu kimse konuşmuyor.
Ronnie James Dio pubg oynayanlar takıyordu paso işte, keyifli olursa takılır da sen 3D film bile izleyemediğin için zor gelebilir sana. Samsungun içinde programlarıyla gelen kazık gözlüklerini değil ama ucuza noname birşey alıp deneyebilirim zaten uzun zamandır niyetim vardı
Lawbreaker 3d filmle ilgisi yok bunun. beynin hareket algılıyor ama beden yerinde duruyor. bu da mide bulantısına sebep oluyor.
Ronnie James Dio yok yani onu bile izleyemiyorsun VR uymaz sana.
Lawbreaker benim işim olmaz vr ile falan.