Bir süredir oyunsuzluktan kafayı yiyordum. Bilgisayara da ekran kartı veya cpu + monitör upgrade'i yapmak istemiyordum. Onlarla uğraşmaktansa dedim bari notebook alayım. bütçemin en üst limitine kadar zorlayıp Monster Tulpar T5 V20.3 modelini alabildim. Bakalım gelince detaylı testleri falan da yaparım.
ulan dünya kadar kredi çektin di mi?
Ronnie James Dio heee
[silindi] ulan param yok diye vır vır konuşuyorsun yaptığın işe bak.
Ronnie James Dio gene yok aga, birkaç ay sonra icra gelecek tahminimce. 🙂
hayırlı olsun
cihaz güzel ama 15.6 ekran işi bozar be. yani oyun için küçük ya.
Ronnie James Dio küçük gelirse monitore bağlanır 😃
Hayırlı olsun. Kart fiyatları ve piyasa nedeniyle dizüstü almak daha mantıklı geliyor bu ara, belki yeni seri gpularda dizüstüne geçebilirim. Hala küçük ekranda oyun oynamak çok zor geliyor o başka bir sorun.
BRK@DGN Ya ben çok arada kaldım. Dedim cpu alsam birde gpu e monitör ufak 60 hz e o da lazım ? yani nereden bakarsak bak bana bu kasa toplama işi iyice saçma geliyordu bu yüzden.
hayırlı olsun.
ho 😃 gelsin de oyuna gireriz
hayırlı olsun, biraz kullan bir inceleme yaparsın, ben de alacam ama mayısa haziran gibi alayım belki 12. nesil falan gelir diye umut ediyorum.
ersoy Eyw dostum. Aynen gelsin zaten hemen inceleme detay bakıcam. 12. Gen mobilde nasıl olur kestirmek zor masaüstünde hele aşırı güç tüketimi ve ısınma sıkıntıları vardı.
[silindi] evet inceleme isteriz, hatta sana özel inceleme tag'i açarım, olmadı blog tag'ı açarım ama incelemezsen siteden kovarım.
İyi para basmışsın hacı, hakkını ver bari 😃
arandur hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal.
arandur En kötü mining yaparız. 😃
[bilinmeyen] yeni nesli gelince bir indirim olur gibi ama dolar zıplar birşey olur cart diye 20k oluverir hiç belli olmuyor.
[silindi] bir sen eksiktin.