site dediniz açtık, ohoooo.
TS de başka birisi daha reklamımızı yapsın 😃
[silindi] ohoo o kadar reklam yapacaksak?
Ronnie James Dio Millet üşeniyor ya ben diyim. 😃
o zaman hasieee diyorum.
😆
Zamanla olur ya, biz bir şeyler yazacağız ki, milletin işine yarayıp toplansın. Kimse öpmeyeceği eşeği tıraş etmez.
külemez Google aramalarda ön plana çıkacak paylaşımlar yapılabilir bence. Ben daha önce çözdüğüm problemlerle tekrar karşılaştığımda bile Google aramalarında Teknoseyir sonuçlarını açıyorum. Teknoseyirde yaptığımız paylaşımları buraya taşıyabilsek efsane olurdu. Bi ara Eren Hatırnaz "TS Profil İndirici" yapmıştı ama sonra açığı kapattılar. HTML üzerinden çekilebileceğini yazmıştı birisi. Nasıl olduğunu bilen varsa buraya import ederiz.
okanaytimur site içeriklerini çaldılar diye laf çıkar sonra. gerek yok. az öz, burada biriksin yeter. telegram kitlesi girse bile coşar burası.
külemez O da doğru. Ben herkes kendi içeriklerini getirir sonuçta kendi ürettiği şey diye düşündüm. Sırf benim 900 paylaşım 4000 yorumum var.
okanaytimur buraya da yazıyoruz işte yavaştan.
Üyeliği ilk açtığımda yorum yazmamıştım. Şimdi yazıyorum
supermaniac hosgeldin.
sa ben geldim.
Omerf97 aleyküm selam, hoşgeldin.
test
Daha çok üye çekmek lazım kemik kitleden. Sonrası dönmeye başlar konular vs. Alışkanlıkları değiştirmek de zor ama, bakalım.😂
TongYabguHan34 TS kitlesi belki olur gibi ama bilemedim. Telegram grubu da dönüyor aslında ama feci hızlı dönüyor. 😃